Soepen
|
Uiensoep gegratineerd met kaas |
€ 7,20 |
Bisque van Hollandse garnalen met prei en lente-ui |
€ 7,50 |
Voorgerechten
|
|
Runder Carpaccio met pesto, pijnboompitten |
€ 11,50 |
Vispalet: trio van gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnaaltjes met cocktailsaus |
€ 15,50 |
Carpaccio van rode biet met geitenkaas, pijnboompitjes en frambozendressing |
€ 8,50 |
Gamba Pill Pill kruidige olie met chili-pepers en knoflook |
€ 10,00 |
Bladerdeeg met kip in Hoisinsaus en taugé |
€ 8,50 |
Escargots wijngaardslakken in kruidenboter |
€ 8,50 |
Gerookte paling met toast |
€ 14,00 |
Gerookte zalm met toast |
€ 13,50 |
Garnalen cocktail cocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus |
€ 14,00 |
“Vitello tonato“; dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en pijnboompitjes |
€ 9,50 |
Champignons met prei, ui en paprika, in kruidenboter gebakken |
€ 8,50 |
Mandje brood met boter en .. ? lekkers van het moment |
€ 3,50 |