Visgerechten
Sliptongetjes, in de boter gebakken |
€ 22,50 |
Gebakken scholfilet met remouladesaus |
€ 20,50 |
Gamba’s met meegebakken knoflook, ui en paprika |
€ 22,50 |
Gebakken zeebaarsfilet met chimichurrie |
€ 22,50 |
Vleesgerechten
Wiener schnitzel met paprikasaus (apart geserveerd) |
€ 17,50 |
Kipsaté met satésaus met satésaus |
€ 17,50 |
Tournedos “Camargue” biefstuk van de haas met een garnituur van spek, champignons en tomaat |
€ 24,50 |
Tournedos poivre biefstuk van de haas met pepersaus |
€ 24,50 |
Tournedos roquefort biefstuk van haas met romige roquefortsaus |
€ 26,00 |
Kalfslever met spek en uien |
€ 22,50 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en garnituur.