Hoofdgerechten

Vis

Sliptongetjes, in de boter gebakken € 21,50
Gebakken tarbotfilet met romige mosterdsaus € 24,50
Gamba’s met meegebakken knoflook, ui en paprika € 21,00
Gebakken zalmfilet met zachte bieslooksaus € 21,00
Gebakken scholfilet met remouladesaus € 19,00

Vlees

Confit de canard op z’n Frans gekonfijte eendenbout met persillade € 21,00
Wiener schnitzel met paprikasaus (apart geserveerd) € 16,50
Tournedos “Camargue” biefstuk van de haas met een garnituur van spek, champignons en tomaat € 23,50
Tournedos poivre biefstuk van de haas met pepersaus € 23,50
Tournedos roquefort biefstuk van haas met romige roquefortsaus € 25,50
Kalfslever met spek en uien € 21,50
Saté van ossenhaas met saté saus € 19,50

Vegetarisch

Pasta met paddenstoelen, kleine groenten en truffelsaus € 17,50
Pasta met pesto en kleine tomaatjes € 15,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en garnituur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *