Hoofdgerechten

Visgerechten

Sliptongetjes, in de boter gebakken € 22,50
Gebakken scholfilet met remouladesaus € 20,50
Gamba’s met meegebakken knoflook, ui en paprika € 22,50
Gebakken zalmfilet met romige biesloksaus € 22,00

Vleesgerechten

Wiener schnitzel met paprikasaus (apart geserveerd) € 17,50
Saté van ossenhaas met satésaus € 20,50
Tournedos “Camargue” biefstuk van de haas met een garnituur van spek, champignons en tomaat € 24,50
Tournedos poivre biefstuk van de haas met pepersaus € 24,50
Tournedos roquefort biefstuk van haas met romige roquefortsaus € 26,00
Kalfslever met spek en uien € 22,50

Vegetarisch

Pasta met paddenstoelen, kleine groenten en truffelsaus € 17,50
Pasta met pesto en kleine tomaatjes € 15,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en garnituur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *