Aktueel

AKTUEEL.

 

Lieve gast(e),

HAPPY VALENTINE…!

 

Binnenkort is het Valentijnsdag, deze keer anders dan anders, maar juist nu is het héél belangrijk om je eigen feestje te creëren en wij willen daar graag bij helpen!
Zelf doen: haartjes in de krul, zondagse pak aan, lekker geurtje op en de tafel prachtig dekken. Wij zorgen voor het eten; een heerlijk 3-gangen diner…

 

Vooraf: Valentijn-entrée voor twee; mooi bordje met vitello tonato, carpaccio met pesto, plakje huisgemaakte paté, gerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnaaltjes met cocktailsaus, lekker broodje met onze bekende pittige aïoli.
Hoofdgerecht: supermalse biefstuk van de haas met pepersaus of gebakken zeebaarsfilet met zachtromige mosterdsaus. Uiteraard met groenten en huisgemaakte frietjes.
Toe: Valentijn-dessert op basis van chocolade en aardbeien

.

We zorgen ervoor dat alles goed wordt ingepakt en de hoofdgerechten loeiheet mee gaan. Zelf de borden voor het hoofdgerecht even warm maken (in de oven op 60 graden, eventueel kunnen de hoofdgerechten op deze temperatuur ook prima warm gehouden worden ), en je bent verzekerd van een heerlijk avondje met dito diner.
Prijs diner: € 42,50 p.p.
Eventueel kunnen wij het voorgerecht eind van de middag bij u langsbrengen (in Badhoevedorp) , zodat u hier op uw gemak van kunt genieten. De andere gerechten kunnen dan op het door u gewenste tijdstip worden afgehaald.
Bestellen kan t/m donderdag 11 februari a.s., graag telefonisch: 020-6239352 of via de mail: info@dehoutenklaas.nl

 

We hopen dat we iedereen weer gauw in onze brasserie mogen verwelkomen; we missen jullie en jullie gezelligheid enorm! Blijf gezond allemaal en tot gauw.

 

Lieve groet,
TEAM BRASSERIE “DE HOUTEN KLAAS”