Aktueel

AKTUEEL.

Lieve gast(e),

we hebben weer veel (wisselende) seizoensgebonden gerechten buiten de kaart; bijvoorbeeld heerlijke lamskoteletjes met Provencaalse knoflooksaus. Of hele, in de roomboter gebakken tarbot, die wij naar wens kunnen fileren.
En het allerlekkerste dessert ooit: Hollandse aardbeien in aardbeiensaus, aan tafel geflambeerd met flink wat zwarte peper, geserveerd met ijs en slagroom.

Reserveert u wel even van te voren, zodat wij volgens de richtlijnen van het RIVM voor voldoende ruimte tussen u en de andere gasten kunnen zorgen?

Tot gauw!

TEAM BRASSERIE “DE HOUTEN KLAAS”

 Meldt u dan aan via onze email nieuwsbrief.

 

BRASSERIE “DE HOUTEN KLAAS”

Aart, Olga, Stephanie en Ton Klaassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *